Personalul unei firme reprezintă mecanismul care asigură succesul unei afacerii. De aceea, ne asigurăm ca profesionalismul personalului angajat să atingă cele mai înalte standarde. Experienţa si pregătirea sunt principalele atribute ale fiecărui angajat. De la conducători auto până la dispeceri, vă puteţi baza pe eficienţa si disponibilitatea acestora de a găsi soluţii şi în cele mai dificile situaţii.

Ne putem lăuda cu o echipă de şoferi profesionişti bine pregătiţi care asigură transportarea mărfurilor la temperatură controlată în condiţii de maximă siguranţă. Respectarea termenelor de livrare reprezintă o prioritate pentru ei şi indiferent de situaţiile neprevăzute pe care le pot întâmpina, vă putem garanta eficienţa acestora.

De asemenea, echipa de şoferi colaborează în permanenţă cu dispecerii noştri, al căror rol este să se asigure că şi cele mai exigente condiţii impuse de clienţi sunt respectate. Proactivi şi experimentaţi, dispecerii firmei Denis Spedition vor găsi întotdeauna cele mai bune soluţii.

 Interviu Carmen Blendarau, manager logistica