• Tel/Fax:
    +40 21 444 35 57

  • Mobil
    +40 722 219 445

  • Adresa
    Bd.Timisoara 92, sector 6, Bucuresti

Liderii nostri

Liderii nostri

dl. Florin Tudose este asociat unic al Denis Spedition SRL & GmbH

Cu o experienta de peste 30 de ani in transportul international de marfuri, de la conducator auto pana la manager de flota, Florin este implicat activ in conducerea firmei, cu precadere in partea tehnica si formarea conducatorilor auto.

Principiile sale de fier sunt: curatenie exemplara a flotei auto, principiu ce se extinde asupra intregii firme, punctualitate, acuratete pana la ultimul detaliu, servicii de inalta calitate, grija fata de client si de problemele sale.

IMG_7643-Florin-Tudose-Denis-2020
Picture1

dl. Mihnea Ioan este directorul general al Denis Spedition SRL & GmbH din 2017

Dansul este responsabil cu precadere de partea operationala si administrativa a firmei.

Anterior venirii la Denis Spedition, Mihnea a acumulat o experienta de peste 20 de ani ca director general al subsidiarei din Romania a unei firme internationale de logistica, simultan cu peste 10 ani de experienta ca director al filialelor din Bulgaria si Serbia ale aceleiasi firme. El stie exact ce este important in aceasta industrie: punctualitate, respectarea normelor de siguranta alimentara si servicii de calitate.

Dupa venirea sa, Denis Spedition a inregistrat o crestere semnificativa a flotei si a volumului de activitate.

dl Hans Dan Schnick este directorul general al Denis Spedition GmbH

Pentru mulți, Hans Dan Schnick este o mică legendă în domeniul vehiculelor utilitare și în special a vehiculelor frigorifice.

Cu aproape 40 de ani de experiență în acest sector dinamic, împreună cu multe misiuni străine în dezvoltarea afacerilor, el cunoaște limitele de fezabilitate în sectorul transporturilor și încearcă în mod constant să le extindă cu noi soluții adaptate clientului.

Cu 8 limbi străine vorbite fluent, el este acasă peste tot. De preferat, desigur, în țara sa natală Deutschlad.

Picture1